Автобіографія ::: Творчість ::: Контакти
 
 

Парад ковбас

“Окрема” – для окремо вибраних мільйонів на одній шостій земної суші: робітників, колгоспників, пенсіонерів, безробітних, студентів... У цьому виробі окремо хрящі, окремо хвости, окремо сухожилля, окремо шнурки. А в цілому – ковбаса з гарантією. Хто її постійно споживає, тому виразка шлунку гарантована.

“Молочна” – для молочних младенців, у яких іще не прорізалися зуби і для молочних старців, у яких уже зрізалися зуби. Дуже швидко стає кефірною. Буцатися будеш од такої, але недовго.

“Докторська” – подають лікарям-початківцям на хабар, а також тим хворим, – яким уже не те, що ковбаса, а світ не милий. Дуже помічна: допомагає віддати кінці, гегнутись, врізати дуба, зіграти в ящик, піти пасти небесних овечок...

“Довгограюча” – різновид “Окремої”. Використовується пиячками, як довгограюча закуска, у якій вся таблиця Менделєєва є, лише – не м’ясо. Сто грамів можна жвакати цілий день. Чудово промиває шлунок і очі.

“Домашня” – для домашних животних: псів, котів, пияків тощо.

“Сервелат” – іноземка серед вітчизняних ковбас, оскільки її споживають сери, серухи, містери, джентльмени... Середньосписочні люди в даний час нею не користуються, бо володіє якостями чистильника. Дуже стерильно вичищує кишені, гаманці, панчохи.

“Останкінська” – особливий вид оптичної ковбаси, має властивості оптичних приладів: поїсиш, Останкіно видно.

“М’ясна” – у її змісті м’яса не більше, ніж душі ковбасника, що завше старається замість м’яса вкласти у ковбасу усю свою душу, уміння, досвід, талант. Тільки не м’ясо.

“Ліверна”. Вона ж – “Собача радість”, “Народно-демократична” – виготовляється із залишків пердуктів, що пахнуть м’ясом, замінник тих здорових м’яс, що пішли з ковбцеху “наліво”. На цю ковбасу чудово клюють бомжі, бездомники, пенсіонери, алкоголіки та інші найширші верстви населення. ЇЇ не поважають за те, що має короткий період розпаду. Після двох-трьох годин її поїдання, хочеться знову їсти. Не дуже довший період розпаду і тих громадян, що її вживають.

“Куряча” – шкідливий вид, від якого нападає куряча сліпота, не можеш побачити грошей у своїх кишенях.

“Кінська” – має огерські вади. Наїшся такої ковбаси, то не тільки іржать хочеться, але й бачити ту лошицю, яка її продавала.

“Яловича” – з сирих яловичо-м’ясних дров, для ялових клієнтів, що ще мають зуби першої проби. Старшому поколінню споживати не рекомендується, особливо тим, у яких вставні щелепи, мостики. А якщо вже їсти, то перед тим пропускати через м’ясорубку.

“Апетитна”. Це така ковбаса, від якої в людини, коли спожиє її зо півкілограма, появляється апетит до їди. Суміш туалетного паперу і часнику.


(с) 1993-2017, Іван Ярич, Всі права застережено
Зроблено: DOTLABS